Braco beszéde

„Eljöttetek hozzám, Bracohoz, hogy a tekintetemben vagy a hangomban részesüljetek, anélkül hogy tudtátok volna, hogy ma látni, vagy hallani fogtok engem.

De ez nem fontos, hiszen nem arról van szó, amit láttok vagy hallotok, hanem, amit átéltek és éreztek. Én, Braco, illetve az az erő, amely rajtam keresztül áramlik, mindenkinek a rendelkezésére áll, aki akarja és reméli, hogy megkapja és érzi majd azt, amit már ezrek tapasztaltak meg.

Azért vagyok itt, hogy mindannyiótokat egyforma szeretettel és melegséggel, egyforma gondolatokkal és kívánságokkal átöleljelek, és megpróbáljam megadni nektek azt, amiért ma eljöttetek. Lesznek, akik talán most kapják ezt meg, és lesznek, akik majd máskor, és ti magatok – illetve a spirituális vezetésetek, amely ma ide vezetett – dönti el, hogy mikor jöttök hozzám.

Spontán gyertek el hozzám, kívánságotok, érzéseitek, lehetőségeitek és szükségleteitek szerint. Megtalálhatjátok azt, amit kerestetek,megkaphatjátok azt, amit kértetek, de mindig a Forrás dönti el, hogy kinek és milyen kívánságát teljesíti, milyen problémáját enyhíti vagy esetleg meg is szünteti.

Ma a hangomat halljátok, és majd egy másik alkalommal fogtok látni, amikor a pillantásomon keresztül megpróbálom eljuttatni hozzátok azt, ami megillet titeket. Eközben mindig ugyanúgy, ugyanazzal a nézéssel, ugyanazzal a szeretettel próbálok meg hatni rátok!

Akár hallotok, akár láttok engem, ugyanazt kapjátok, hiszen, amit meg kell kapnotok, az itt van !!!

Vannak, akik melegséget éreznek, egy áramlást … érzitek a könnyeiteket, majd eggyé váltok a Forrás részével, a Forráséval, amelyből a segítség származik. Ez az elapadhatatlan energiaforrás, amely most átjárja lényeteket, megpróbál boldogabbá, vidámabbá, érzőbbé és egészségesebbé tenni benneteket, és azokat a szeretteiteket, akiknek a fényképét magatokkal hoztátok.

Ahogyan én most a hangomon keresztül simogatlak benneteket ezzel a láthatatlan energiával, úgy ti is kölcsönösen és határtalanul tiszteljétek egymást, hiszen tudjátok, hogy az emberi test, amelyben a lelkünk lakik, nem egyedülálló, nem páratlan. Egyedülálló az, ami minket összeköt, amit érzünk.

Mi emberek, inkább abban hiszünk, amit látunk – a testünkben. Ezért különböztetjük meg egymást olyan kritériumok alapján, mint a bőrszín, a külső, a nem, a vallás vagy a világnézet. De gyakran elfelejtjük, hogy mi van a testben. Elfelejtjük azt a láthatatlan szikrát, ami boldoggá vagy szomorúvá, fáradttá vagy kipihentté tesz bennünket…

Én pedig megpróbálok segíteni a ti szikráitoknak, hogy minél erősebben fellobbanjanak, hogy felizzanak, hogy lánggá terebélyesedjenek, amelyek melegítenek majd titeket! Kössük össze szikráinkat, lángjainkat, alkossunk belőlük egy hatalmas napot, amely végtelen ragyogást és fényt áraszt majd, függetlenül attól, hogy hol vagyunk, vagy kivel vagyunk együtt.

Gyújtsuk meg ezeket a kis szikrákat, hogy ragyogjanak, és a láng átterjedjen másokra is. Gondolkodjunk el magunkon, de ne csak a testünkről, hanem arról a szikráról is, amely benne lakozik. Engedjük pihenni, ne terheljük felesleges információkkal, és ne csak rá gondoljunk, ne csak a külsőre, hanem akarjunk segíteni a hozzánk közel állóknak. Nyújtsunk segítő kezet, és gondolkodjunk pozitívan.

Ne engedjük, hogy beborítson a sötétség és a gyűlölet, mert akkor eltűnnek a szikráink. Emlékezzetek arra, hogyan kezdtem én, hogyan kezdte Ivica. Emlékezzetek, hogyan próbáltunk akkoriban segíteni, és hogyan most. Régen sokkal gyengébb volt az én szikrám, és nem tudtam ilyen mértékben segíteni. Érintésre, beszélgetésre, tanácsadásra, aláírásra volt szükségem, ma pedig … elég a nézésem vagy a hangom.

Nézzetek körül, forduljatok a mellettetek állókhoz. Vajon miért van itt, és vajon megkapja, megérzi azt, amiért eljött? Cseréljétek ki a tapasztalataitokat, beszélgessetek egymással és örüljetek egymásnak. Hogy miért? Mert a lelketek ugyanonnan származik, ugyanattól a teremtőtől, aki eldönti, hogy mi, hogyan és mennyi ideig létezik ezen a bolygón.

Mindannyian ugyanabban a világban élünk, ezért már itt, ebben a teremben, ahol a hangomat halljátok, tegyétek meg az első lépést. Tegyétek meg az első lépést, és forduljatok a másik emberhez, hogy ha majd elhagyjátok ezt a termet, akkor tudjatok beszélgetni, és meg tudjatok birkózni a nehézségekkel az életben. Tiszteljétek a szikráitokat, amit LÉLEK-nek hívnak, s amely magában hordozza az életet!!!

Én Braco, itt leszek, várok rátok, ha úgy érzitek, el kell jönnötök, és megpróbálom megvilágítani nektek az utat, amelyen azért jártok, hogy megismerjétek igazi önmagatokat!!

Ha úgy érzitek, el szeretnétek jönni, vagy el kell jönnötök, gyertek el újra, hogy összekapcsolódjatok ezzel a Forrással, hogy testetek megkapja azt a táplálékot, amelytől újra egészséges lesz, és hogy a szikrát lángra lobbantsátok, és érezzétek a boldogságot, az elégedettséget és az örömöt!

Ezt kínálom nektek. A lehetőséget, hogy valamit megkapjatok rajtam keresztül, és rajtatok áll, hogy mikor, mennyit és milyen mértékben kaptok meg!

Kívánom, hogy sokáig, nagyon sokáig hordozzátok magatokban azt, amit a hangomon keresztül próbálok nektek adni. És azt, hogy ez a láng a ti szikrátokról átterjedjen másokéra. Lehet, hogy legközelebb egy olyan arcot láttok itt magatok mellett, akit a ti szikrátok hozott el ide! Legyünk gyertyák, amelyek a sötétben világítanak, s amelyek lehetővé teszik, hogy biztos léptekkel haladjunk az életben. Ha értékeljük magunkat, a testünket és a szellemünket, meg fogjuk érteni, hogy milyen egyszerű is az élet, és megértjük azokat az értékeket, amelyek eddig nem voltak túlzottan fontosak nekünk.

Elegendő találkozni a hangommal vagy a tekintetemmel. Ami ezután történik, azt majd elmesélitek. És ti fogtok rólam hírt adni másoknak, hiszen ti vagytok a gyümölcsei annak a Forrásnak, amely egyre nagyobb mértékben árad rátok.”