Örömmel fogadok állásajánlatot olyan szervezetektől, alapítványoktól, amelyeknek irányultságába, illetőleg tevékenységi körébe legalább érintőlegesen illeszkedik mindaz, amit az itt bemutatott oldalakon közzétettem magamról. Ez lehet akár kulturális terület (könyv, múzeum), vagy vallási szervezet is, ám ez utóbbi esetben fontos megjegyeznem, hogy nem jöhet szóba részemről sem felekezeti elkötelezettség, sem pedig dogmákhoz való merev igazodás. Elöljáróban megemlíteném, hogy az eddigi szakmai kalandozások a számviteli asszisztenstől a rendszergazdáig, a webshop adminisztrátortól az e-könyv készítő kiadói munkatársig, vagy éppenséggel az adatrögzítőtől a digitalizáló szakemberig íveltek, keresztül-kasul.

A fogalmazási készségről az Írásaim menüpontba feltöltött publikációk tanúskodnak. Reményeim szerint a honlap külleme árulkodik egy bizonyos fokú igényességre törekvésről, még ha nem is vagyok professzionális grafikus, vagy dizájner. Lényeges kitételként mondom, hogy nem rendelkezem sem autóvezetési gyakorlattal, sem aktív idegennyelv-ismerettel. A helyszínt tekintve elsősorban Budapest és vonzáskörzete jöhet szóba. (Bár nyilván hajlandó vagyok megvizsgálni ettől eltérő lehetőséget is.)

Ez a felhívás természetszerűleg csak elsőszintű figyelemfelkeltés kíván lenni. Ahhoz, hogy bármiféle ajánlattétel történhessék, nyilván több információ szükségeltetik rólam. Kapcsoltafelvétel lehetséges módozatai az Elérhetőség menüpontban.