Hosszas kivárás után két okból hoztam létre ezt a menüpontot. Az egyik, miszerint fontos lehet egy személyes benyomás, mielőtt valaki rászánja magát, hogy részt vegyen valamilyen foglalkozáson. Ezért ajánlok egy személyes találkozót. 

Keresőknek és kezdő gyakorlóknak

Értelemszerűen csak azoknak az embertársaimnak lehetek segítségére, akik a spirituális keresés elején tartanak, vagy egy ideje úton járnak már, de elakadtak, illetőleg kétségeik támadtak. Azt szoktam mondani, hogy amennyiben sikerül valakit elkísérnem egy komoly spirituális átadási vonallal való találkozásig, vagy egy hiteles mester általi beavatásig, akkor maradéktalanul betöltöttem a szerepemet. 

Kissé vicces hasonlattal élve azt mondhatnám, hogy a légiutas-kísérő foglalkozás mintájára jómagam egyfajta Égiutas-kísérő szerepet töltök be. 

Nem én vagyok tehát a gép kapitánya, csupán egy szolgálatkész steward. Továbbá igyekszem észben tartani - még ha ideiglenesen jelzőtábla lehetek is mások számára -, hogy ezen az úton sokan járnak előttem.

Jóllehet, a megfogalmazás annyira körültekintő, és óvatos kíván lenni, hogy az már szinte távolságtartónak tűnhet, de ez így van rendjén. Nem az a cél, hogy tömegek áradjanak hozzám. Többek között ezért sincs semmiféle reklámszöveg

Minden visszafogottsággal együtt azonban - a személyes tapasztalataim alapján - kénytelen vagyok kissé szigorúan megállapítani, hogy manapság nagyon sokan tévesen ítélik meg, hogy hol is tartanak valójában az úton. Ha azt a kérdést tenném fel, hogy hányan művelik a szádhanát [szellemi praxist] napi rendszerességgel, kitartóan, töretlenül, mi lenne a válasz? Kétségtelenül igaz, hogy akik már húsz éve kitartóan gyakorolják a zen meditációt (vagy bármilyen hiteles, és az idő próbáját kiállt módszertant), azoknak semmilyen adalékkal nem szolgálhatok a szellemi munkájukhoz. De vajon hányan tartoznak ebbe az előbb említett csoportba? Vélhetően elég kevesen. 

Nos, részemről ennyi volt a felvezetés. Ha ennek az oldalnak valamely Becses Látogatója a bemutatkozás alapján hívást érez, akkor várom nagy tisztelettel. 

Helyszín és egyéb technikai információk:

Létezés Öröme Központ

1024 Budapest II. Lövőház u. 29. I/3.

Ellenértéke: Tetszőleges adomány

Időpontfoglalás: 06 30 499 33 10

letezesoromekozpont@gmail.com

Foglalkozás vezetőknek és/vagy terápiás szakembereknek 

Tisztelettel várom azon előadók, oktatók, terapeuták, gyakorlatvezetők megkeresését, akik szeretnének megújuló központunkban bemutatkozni. 

Bővebb leírás ezen a linken érhető el